BINNEN 30 MINUTEN BIJ DE CONSUMENT

FlexY is een snelle en makkelijke manier om producten en diensten bij je klanten te leveren. Met onze flexibele bezorgingspartners op de weg, maken wij het mogelijk om te leveren in 30 minuten en nogsteeds de beste kwaliteit te waarborgen. Track jouw order live van de werkvloer tot de deur van de klant.

 

WIJ HELPEN JOU OP WEG

Wanneer je samenwerkt met FlexY, helpen we je vanaf het begin. We zetten alles samen op om jouw digitale winkel in FlexY op orde te maken, promoten je producten/diensten en werken samen om de ophaal en bezorgtijden te verbeteren. We blijven testen en leren samen om de verkoopcijfers omhoog te brengen, het proces te verbeteren en indruk te maken op je klanten. Bundel je krachten met FlexY en krijg een leuk neveneffect!

GROEI JOUW BEDRIJF

FlexY blijft niet achter en neemt een actieve positie in in de snel veranderende wereld en is een opstapje voor jouw winkel om mee te gaan met onze innovatieve technologie. Onze bezorgingsservice zal een impact maken op jouw business. Als voorbeeld: wanneer jouw producten en diensten in de app worden getoond, kunnen deze worden ontdekt door nieuwe klanten en loyale klanten kunnen er vaker van genieten. We hebben winkels zien groeien door stijgende verkoopcijfers, lagere marketingkosten en een grotere backoffice om in te spelen op de mobiele vraag.

GO FAST GO ALONE,

GO FAR GO TOGETHER

START DIRECT MET DE VERKOOP

Meer omzet en meer bereik? Jouw winkel nu op de FlexY app! Meld jouw winkel nu aan bij ons, voeg de producten/diensten toe. Je hoeft niet te investeren in een webshop, want deelname is gratis. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw winkel zo snel mogelijk goed op de FlexY app staat.

Voordelen als flexy partner

Meer exposure

Beveiligde betalingen

Tracking

Omzet tijdens sluitingstijd

Voorraad

Technische support