WAT IS FLEXY?

FlexY is een platform dat (lokale) winkels en klanten samenbrengt. Dit doet FlexY door middel van een app. Met de app kunnen klanten makkelijk producten bestellen bij (lokale) winkels. Nadat een besteld product is geaccepteerd door de winkel, zal een bezorger de bestellingen afleveren bij de klant. Voor 16:00u besteld is dezelfde (werk)dag bezorgd, tenzij de klant een ander bezorgmoment kiest.

Met FlexY kan een klant producten van verschillende winkels in één keer bestellen. Bij FlexY ligt de focus op ‘deliver anything’. Met andere woorden het is mogelijk om bij FlexY zowel food en non-food producten bij winkels te bestellen en te laten bezorgen.

Afrekenen gaat via iDEAL. Inkomsten worden één keer per week uitbetaald aan de winkelier!

DEELNEMEN IS GRATIS

Zolang de preventiemaatregelen van de overheid van kracht zijn, is het gebruik van de FlexY app geheel gratis en vrijblijvend. U betaalt geen servicekosten, geen hosting kosten en hoeft u geen commissie aan ons af te dragen.

WAT KAN FLEXY VOOR UW WINKEL BETEKENEN?

Zoals u in de media heeft vernomen houdt COVID-19 (coronavirus) een groot gedeelte van de Nederlanders noodgedwongen thuis. De Nederlandse regering hanteert strenge maatregelen om het virus verder in te dammen. Deze maatregelen hebben ingrijpende gevolgen voor u als winkelier. Voor ieders gezondheid en veiligheid is het noodzakelijk dat mensen zoveel mogelijk thuisblijven.

Hierdoor zien winkels nauwelijks klanten voorbijkomen. Steeds meer winkels moeten hun deuren sluiten, en winkeliers maken zich grote zorgen over hoe ze aan hun inkomen moeten komen. Wij van FlexY zijn een initiatief gestart om ondernemers tegemoet te komen.

Om winkels te steunen tijdens de coronacrisis, kunt u als winkelier geheel gratis en vrijblijvend gebruik maken van de FlexY app. De app is een snelle en gemakkelijke manier om uw producten aan de man te brengen. FlexY dient als extra verkoopkanaal om (een grotere groep) klanten te bereiken.

Daarnaast kan FlexY na de coronacrisis dienen als antwoord op het veranderende consumentengedrag – 1,5 meter economie.

GO FAST ALONE,

OR GO FAR TOGETHER

HOE WERKT FLEXY?

  • De klant kiest een product bij een van de (lokale) winkels en plaats deze in het winkelmandje. Als de klant klaar is met shoppen, plaats de klant een bestelling door af te rekenen.
  • De winkel accepteert of weigert de bestelling, afhankelijk van de voorraad.
  • Aan het eind van dag brengt de winkel de bestelling naar een pick up point in de stad.
  • Wanneer de bestelling is bezorgd, kan de klant de bezorger en winkel beoordelen.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Wanneer u partner wordt van FlexY, werken we vanaf het begin samen. We zetten samen uw producten online, werken samen om uw producten te promoten, en werken samen om de ophaal en bezorgtijden te verbeteren.

Na de introductie blijven we samenwerken om processen te verbeteren, verkoopcijfers te laten stijgen en indruk te maken op klanten.

LAAT UW BEDRIJF GROEIEN

FlexY biedt een platform die drie verschillende partijen verbindt tot een krachtig netwerk van consumenten, winkels en bezorgers. Hierdoor zal onze bezorgservice impact maken op jouw onderneming. Wanneer jouw producten in de app worden getoond, kunnen deze worden ontdekt door nieuwe klanten en loyale klanten kunnen er vaker van genieten. We hebben winkels zien groeien door stijgende verkoopcijfers, lagere marketingkosten en een grotere backoffice om in te spelen op de mobiele vraag.

Voordelen als flexy partner

Meer exposure

Beveiligde betalingen

Tracking

Omzet tijdens sluitingstijd

Voorraad

Technische support