WERK VOOR JEZELF, WAAR EN WANNEER JE MAAR WILT

Heb je een scooter of brommer? Wil je flexibel werken? Ben je servicegericht en heb je een telefoon met internet? Registreer dan direct via de Flexy Driver App!

 

WAT DOE JE ALS FLEXY DRIVER?

Als Driver van FlexY haal je orders op bij verschillende pick-up points van winkels en breng je deze naar klanten. Dit allemaal terwijl je kunt genieten van jouw mooie stad. Met de laatste features van de FlexY Driver app is het makkelijk om orders aan te nemen en af te handelen.  Ook is je veiligheid belangrijk voor ons, daarom wordt elke trip gevolgd via GPS. Wij zijn transparant in betalingen. Op elk moment kun je zien hoeveel je hebt verdiend na elke aflevering. Je wordt direct betaald op de dag dat je orders hebt aangenomen.

HOE WERKT HET?

Nadat een klant een order heeft geplaatst in de FlexY App, krijgt de winkel een notificatie en accepteren ze de order. De order wordt naar de dichtsbijzijnde Driver (jou) gestuurd. De winkel maakt de order klaar om opgehaald te worden. Als Driver haal je de order op en bezorg je het bij de klant. Tijdens dit proces krijgt de klant updates van jouw handelingen.

 

WAT HEB JE NODIG?

  • Een fiets of scooter
  • Een smartphone – iPhone (iOS 10 en hoger) of Android (5.0 en hoger)
  • Leeftijd van 16 jaar of ouder

START DIRECT MET WERKEN

(Extra) geld verdienen waar en wanneer je wilt? Als FlexY driver tover jij een lach op iedereen z’n gezicht. Aanmelden als driver is gratis en vrijblijvend.

Download de FlexY Driver app en geniet van alle voordelen als driver. Registreer je in enkele minuten als driver en ga direct aan de slag!

Voordelen als flexy driver

Direct aan de slag

Direct salaris

Eigen werktijden

Gemakkelijk in gebruik

Blijf fit

Veilig